×

Внимание

JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 923
Четвъртък, 26 Януари 2017 11:45

Община Царево с подаръци за първите данъкоплатци

Оценете
(0 гласа)


На 23 януари стартира кампанията за плащане на данъци и такси за движима и недвижима собственост на територията на община Царево за 2017г.
При старта на кампанията първите граждани, платили данъците си за годината получават подарък от кмета на Община Царево. Тази година, първата сума от задълженията за данък недвижими имоти и таса битови отпадъци за 2017г, пристигна on line и бе задълженията на Секретаря на Общината г-жа Коняро...ва. Кметът г-н Лапчев пък бе първият платил на касата в МДТ- Царево, а заедно с него задълженията си внесе и началник отдел „МДТ“ г-жа Митрева.
От гражданите най- нетърпелив да изплати задълженията си бе г-жа Мария Димитрова.Тя получи голяма шоколадова торта с послание „ Данъкоплатец № 1“ и подаръчен комплект, тъй като госпожа Димитрова е учител, тя призна че ще подели своя подарък с учениците от пети клас. Подаръци имаше и за следващите, платили своите данъци в първия ден от кампанията.
Местните данъци и такси за 2017г. могат да се изплатят касово в сградата на МДТ на ул. „Крайморска“ №14, във фронт офисите на Царево, Ахтопол и Лозенец, по график в останалите населени места на община Царево, с пощенски запис и по банков път и on line. Всеки, който плати пълния размер на своите данъци до края на месец Април, получава 5% отстъпка. Сумата може да се заплати и на две равни вноски: от 23. 01 до 30. 06 2017г. и от 01.07 до 31. 10.2017г.

Прочетена 3444 пъти
Copyright 2012. Joomla Templates 2.5 | Официален сайт на община Царево