×

Внимание

JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 923
Понеделник, 21 Ноември 2016 11:45

“Зелена Странджа“ първи посетиха манежа на конната база в Кондолово

Оценете
(1 глас)

Групата природолюбители от клуб „Зелена Странджа“ имаха честта да бъдат първите организирани посетители на открития преди месец манеж за конна езда в село Кондолово, община Царево.

По време на поредното приключение сред природата в красивата Странджа планина туристите бяха топло посрещнати от местните жители на китното селце и известния български актьор Юрий Ангелов, качен на неговия расов кон Сорента. Организаторът на посещението Владимир Димитров – председател на сдружение „Зелена Странджа“ показа на участниците в неделната разходка, посветена на природата, че конната езда идеално допълва пешеходния туризъм, а изграждането на природосъобразен атракцион в странджанското село е чудесна идея и вече изпълнява функциите си.

Най-доволни от всички, разбира се бяха децата, участващи в разходката, които освен че видяха отблизо красотата на планината , успяха и да се запознаят с кобилата Сорента, която е специално обучена за лечение на детски болести. Тя инстинктивно обича малчуганите и е изключително внимателна към тях.

Прочетена 3595 пъти
Copyright 2012. Joomla Templates 2.5 | Официален сайт на община Царево