Вторник, 15 Юни 2021 17:13

ПОКАНА ЗА ПУБЛИЧНО ОБСЪЖДАНЕ НА НАМЕРЕНИЕ ЗА ПОЕМАНЕ НА ДЪЛГОСРОЧЕН ОБЩИНСКИ ДЪЛГ ОТ ОБЩИНА ЦАРЕВО

Оценете
(1 глас)

ПУБЛИЧНО ОБСЪЖДАНЕ НА НАМЕРЕНИЕ ЗА ПОЕМАНЕ НА ДЪЛГОСРОЧЕН ОБЩИНСКИ ДЪЛГ ОТ ОБЩИНА ЦАРЕВО

 

На основание чл.15, ал.1 от Закона за Общинския дълг и чл.58 от Наредба за условията и реда за съставяне на тригодишна бюджетна прогноза за местните дейности и за съставяне, обсъждане, приемане, изпълнение и отчитане на общинския бюджет Община Царево обявява провеждане на обществено обсъждане на намерението да реализира инвестиционен проект чрез поемане на дългосрочен дълг от "Фонд за органите на местното самоуправление в България-ФЛАГ" чрез Българска инвестиционна и координационна платформа за градско развитие и установяване на механизъм за взаимодействие между страните във връзка с разширени възможности за финансирането на инфраструктура в България.

Във връзка с повишения обществен интерес от страна на жителите на община Царево, както и системното желание на Общинска Администрация–Царево да представя прозрачност и диалогичност по отношение на обществено значимите инфраструктурни обекти, Кмета на община Царево кани местната общност, всички обществени организации, юридически лица и жителите на община Царево за повторно обсъждане на намерението за поемане на дългосрочен дълг, което ще се проведе на 24.06.2021г. от 18.00 часа в Летния театър (Лятно кино), гр. Царево.

Материалите за публичното обсъждане са публикувани на официалния сайт на община Царево www.tsarevo.org

Писмени предложения и становища може да се подават на официалната електронна поща на Община Царево: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

 

Прочетена 1300 пъти
Copyright 2012. Joomla Templates 2.5 | Официален сайт на община Царево