Понеделник, 01 Февруари 2021 11:42

Публично обсъждане на проект за бюджет 2021 г. на Община Царево

Оценете
(4 гласа)

Публично обсъждане на проект за бюджет 2021 г. на Община Царево

П О К А Н А

На основание чл. 84, ал.6 от Закона за публичните финанси Община Царево  организира публично обсъждане на Проекта за Бюджет за 2021 година .

Обсъждането ще се проведе на 10.02.2021 г. от 10.30 часа в големия салон на читалище „Георги Кондолов“, гр. Царево.      Във връзка с въведените ограничителни мерки с цел овладяване разпространението на COVID-19 и поради обявена извънредна епидемична обстановка в страната към настоящия момент, съгласно Решение № 355 на МС от 25.11.2020 г.и заповед на министъра на здравеопазването за въведени временни противоепидемични мерки, публичното обсъждане ще протече при спазване на следните мерки и изисквания:

  • На входа на залата ще бъде осигурен пропускателен режим и дезинфектанти;
  • Няма да се допуска струпване на хора;
  • Спазване на дистанция от 1,5 м.;
  • Задължително е използването  на лични предпазни средства/маски, ръкавици и др./;
  • В залата ще бъдат допускани лица до запълняемост 30%;
  • Всички въпроси, мнения и предложения ще бъдат ограничени в рамките на 3 минути.

Каним гражданите на общината, кметове на кметства, юридически лица, представители на средствата за масово осведомяване, ръководители на бюджетни звена, общински съветници и други заинтересовани лица, да вземат участие в публичното обсъждане, при стриктно спазване на посочения ред.

Проекта за Бюджет е публикуван на сайта на Община Царево. Заинтересованите лица могат да депозират своите предложения и становища в деловодството на Община Царево или на електронен адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Прочетена 2344 пъти
Copyright 2012. Joomla Templates 2.5 | Официален сайт на община Царево