Четвъртък, 11 Януари 2018 15:26

Стартира кампанията за плащане на данък върху недвижимите имоти, такса битови отпадъци, данъка върху превозните средства и други за 2018-та година

Оценете
(13 гласа)

Общинска администрация - Царево уведомява всички данъкоплатци в общината, че от 8:00 часа на 15-ти януари 2018-та година стартира кампанията за плащане на данък върху недвижимите имоти, такса битови отпадъци, данъка върху превозните средства и други за 2018-та година. За първите платили данъкоплатци общината е подготвила подаръци.
Заплащането на задълженията за цялата 2018г. в срок 30-ти април носи 5% отстъпка.
Напомняме, че съгласно нормативната уредба, задълженията за съответния местен налог се погасява по реда на възникването им, т.е. за заплащане на текущи задължения за 2018г. следва сумите по предходните данъчни периоди да бъдат надлежно погасени.
За улеснение на данъкоплатците община Царево предоставя възможност за плащания в брой в касите на МДТ-Царево, ул. "Крайморска" 14, във фронт-офиса на общината, ул. "Хан Аспарух" 27, в кметство Ахтопол, кметство Лозенец и по график във всички населени места в общината.
Плащания се приемат и чрез стационарен ПОС терминал в сградата на МДТ-Царево и чрез виртуален ПОС терминал - от официалната страница на община Царево www.tsarevo.org по кодове на плащанията.
Задълженията могат да се платят по банков път или с пощенски запис в "Български пощи" ЕООД в цялата страна.

Прочетена 4211 пъти
Copyright 2012. Joomla Templates 2.5 | Официален сайт на община Царево