Понеделник, 02 Октомври 2017 15:47

ПОКАНА ЗА УЧАСТИЕ В ОПЕРАТИВНА СРЕЩА

Оценете
(0 гласа)

Относно изпълнение на проект:

„ПОДАЙ РЪКА - ПОДАРИ БЪДЕЩЕ” BG05M2OP001-3.001-0062

Проектът е финансиран от Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж“,съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейските структурни и инвестиционни фондове, процедура: BG05M2OP001-3.001 ”Подкрепа за предучилищното възпитание и подготовка на деца в неравностойно положение”

Изпълнител на проекта е Община Царево с партньорството на ДГ «Ален мак» - гр. Царево, ДГ «Делфинче» - гр. Ахтопол и сдружение „Българско сдружение за личностна алтернатива“- гр. София.

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

Имам удоволствието да ви поканя на оперативна среща в изпълнение на проект „ПОДАЙ РЪКА - ПОДАРИ БЪДЕЩЕ”. В срещата ще участват представители от детските градини в гр. Царево и гр.Ахтопол, представители на различни  институции в сферата на заетостта, образованието, социалното подпомагане, здравеопазването и родители.

Целта на срещата е да се обсъдят проблемите на децата и семействата от целевата група, ролята, мястото и функциите на семейството, институциите и обществото в процеса на образователната интеграция на децата.

По време на срещата ще имате възможност да споделите впечатления и да представите добри практики от работата си, да обмените идеи относно синхронизиране дейностите на институционално ниво, да дискутирате ролята си на участници в процеса на интеграция и полагане на повече усилия за защита на интересите на децата.

Срещата ще се проведе на 12 октомври 2017 от  13:30 часа в заседателната зала в сградата на Община Царево-фронт-офис.

Моля, да потвърдите вашето участие до 06.10.2017г. на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

ОТ ЕКИПА НА ПРОЕКТА

Прочетена 3851 пъти
Copyright 2012. Joomla Templates 2.5 | Официален сайт на община Царево